Die Woord as belofte : 'n ondersoek na die heilskarakter van die Woord in die gereformeerde teologie - Nel, Annes Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch, University, 1992.