Geprogrammeerde onderwys in tersiere onderwysperspektief en die programmering van 'n gedeelte van die kledingskonstruksiesillabus - Visser, E. M.(Elizabeth Mellie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.