Geskiedenis van die Perelse Gimnasium gedurende die tyd van sy bestaan as 'n kerkskool - Booysen, Helena J.(Helena Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1922.