Gesondheidsopvoeding in Kleurlinglaerskole met besondere verwysing na Kaapland - Coetzee, B. N. A.(Barend Nicolaas Andries) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.