Hedendaagse skrifprediking : 'n ondersoek na die mistastinge in die prediking van die nuwere tyd - Kotze, Gideon Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DD)--Stellenbosch University, 1963.