Ionisasie en kompleksvorming van molibdeensuur in chloried- en perchloraatmedium - Cruywagen, J. J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.