Landelike ontwikkelingsbeplanning in die voormalige Transkei en Ciskei : 'n evaluasie en riglynbepaling - Terblanche, Jaco (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and regional planning) -- University of Stellenbosch, 1998.