Lipoiedproteinose : 'n plaaslike studie van die siekte met spesiale verwysing na die genealogiese aspekte daarvan - Heyl, T (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.