Musiekopvoeding onder die Kaaplandse Departement van Onderwys, 1916-1984 : 'n histories-kritiese studie - Smit, E.(Etienne) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)-- Stellenbosch University, 1985.