n Bestudering van kompetisie tussen Triticum aestivum en Bromus diandrus volgens die De Wit-verplasingsmodel - Ferreira, Heinrich Marthinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1990.