n Karakterisering van al die ringe waarin elke semi-primere ideaal primer is - Le Riche, L. R.(Louis Robert) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.