n Loodsstudie vir Bybelinterpretasie in Bybelstudiegroepe : 'n feministies hermeneutiese perspektief - Andrag-Meyer, Franziska (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (B.D.) -- University of Stellenbosch, 2000.