n Ondersoek na die aard en gebruik van interaktiewe video-opleiding - Oosthuizen, Daniel Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.