n Ondersoek na die gebruik van die radionuklied eerstedeurgang-studie van die hart - Van Ieperen, Adelein Renes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Gen. Fisika)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.