n Ondersoek na die wenslikheid van die onderskeiding van die vorms van die persoonlikheidstrekke : geduldigheid, luiheid, wispelturigheid, oorspronklikheid, presiesheid, en ywerigheid met die oog op die verkry van 'n betroubare beoordelingsmetode, en die opstel van bruikbare persoonlikheidstoetse - Raath, R. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1933.