n Sinchroniese ondersoek na die lidwoord-naamwoordverbindinge in die sintaksis van Afrikaans / Helena van Schalkwyk. - Van Schalkwyk, Helena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.