n Vakdidaktiese fundering van onderwys vir volwassenes, die ontwerp en evaluering van 'n kursus vir andertalige volwasse beginners in Afrikaans - Webb, J. L.(Janet Law) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Bandopnames is oorspronklike kopiee, in een houer.