n Verklaring van die tendense in verkope van wyn in verskillende prysklasse [Microfiche] - Landman, W. J. G.(Wilhelm Johannes Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Mikroreproduksie van oorspronklike proefskrif.