Oestrine, progestine en vitamine E : die onderlinge verband tussen die geslagshormone en die geslagsvitamine en hulle verhouding tot die geslagsisteem, endokriene organe en groei - Odendaal, W. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.