Optimale skedulering van rehabilitasie-projekte vir die Kaapse Provinsiale Administrasie - Scholtz, W. J.(Willem Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.