Rolverdeling in die huishoudelike groep in Cloetesville met besondere verwysing na die posisie van die vrou - Van der Merwe, Henry Murray (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.