Skoolbiblioteekontwikkeling as kollateraal van onderwysontwikkeling in die Verenigde State van Amerika met spesiale verwysing na skoolbiblioteekstandaarde - Vermeulen, W. M.(Wilhelmina Margaretha) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.