Studies in verband met verkitsing van rooibostee (Aspalathus linearis) - Joubert, Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. in Voedselwetenskap) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.