Teksanalise van die ringkomposisies van Aiskhulos se koorsange : 'n ondersoek na 'n bepaalde patroon van gedagte-ontplooiing teen die semiotiese agtergrond van simboliek en etiek - Saayman, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DLitt) -- University of Stellenbosch, 1982.