Televisie- en videobenutting in aardrykskunde-onderrig : 'n teoretiese fundering - Brink, J. P.(Jacobus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.