Vers en simbool : 'n ondersoek na die simbool in sy betrekking tot die poesie. - Van der Merwe, Philippus Petrus,1932- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 1962.