Volgelingskap in die Lukas-evangelie : 'n narratologiese perspektief - Olivier, Gerard Wessel, 1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.