Wit teologie : oproep tot getuienis : 'n missionere perspektief op Wit teologie - De Kock, Hendrik Wessel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (B.D.) -- University of Stellenbosch, 2000.