Die bruikbaarheid van die senior Suid-Afrikaanse individuele skaal vir die evaluering van blanke Afrikaanssprekende, hardhorende kinders - Badenhorst, Frans Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1986.