Matilda, who told lies and was burned to death : ŉ vergelykende analise van die illustrasie van ŉ vermaan-verhaal - Visser, Carla (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2012.