Selibaat : die verstaan van die konsep van ŉ selibate leefstyl, vanuit 1 Korintiers 7:1-28, en die verantwoordelike gebruik van die konsep vandag - Opperman, Melissa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MDiv)--Stellenbosch University, 2012.