Die invloed van ŉ diensleerbenadering in die destigmatisering van mediese studente se persepsies teenoor psigiatriese pasiente - Snyman, Isak Stefanus De Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2012.