Bybelse intertekste in resente Afrikaanse gedigte en lirieke, met spesifieke verwysing na identiteitsformasies in die (post)-postmoderniteit - Engelbrecht, Gertruida Cornelia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2012.