Die uitkomste wat fisies-gestremde kliënte bereik deur hul deelname aan rehabilitasie by ‘n gemeenskapsrehabilitasiesentrum in die Wes-Kaap - Kloppers, Maatje (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MOccTher)--Stellenbosch University, 2012.