Moeders se fasilitering van hul voorskoolse kinders se emosionele ontwikkeling : 'n kinderregte perspektief - Albertyn, Angelique (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2012.