'n Ondersoek na ekonomiese- en bestuurswetenskappe as leerarea in die senior fase van die skoolkurrikulum - Julius, Collen Andrew (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2012.