Die invloed van die geenskoolfondsbeleid op die finansiele beheer en bestuur van landelike skole in die Weskus-Wynland onderwysdistrik - Morris, Sohail (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2012.