'n Historiese ondersoek na die aard van enkele aktrises se vertolking van broekrolle en 'n kreatiewe verkenning van geslagsverruiling op die verhoog - Kellermann, Antoinette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MDram)--Stellenbosch University, 2012.