Graad 8-leerders se geleefde ervaring van die gebruik van fiktiewe karakters in die Lewensoriënteringklaskamer - Badenhorst, Corlischa Amanda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2012.