Tussen tale : oortekening as vertaalstrategie in Breyten Breytenbach se bundel Oorblyfsel/ Voice Over - Kirsten, Elzet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2012.