Animal Liberation : 'n kritiese bespreking vanuit 'n filosofies-veekundige perspektief - Kluyts, Johan Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2012.