Die bevordering van vroegtydige geletterdheid deur middel van multimedia as voorbereiding vir aanvangslees om leesvermoe, -begrip en -vlotheid te verseker - Marais, Susanna Gertruida Elizabeth (Stellenbsoch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2012.