Veerkragtigheidskenmerke by gesinne met 'n kind met 'n leergestremdheid en die effek van 'n gesinsroetine-intervensieprogram - Van Vuuren, Lidia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2012.