Heiligheid, geregtigheid, heiliging? : 'n kritiese ondersoek na die verbande tussen liturgie, geregtigheid en menseregte in die denke van Nicholas Wolterstorff - Carelse, David Peter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2011.