Die ontwikkeling van 'n geletterdheidsintervensieprogram ter bevordering van woordeskat en leesbegrip by Xhosa-moedertaalsprekers in graad 4-6 Afrikaansmediumklasse - Basson, Magdalene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2013.