'n Stochastiese besluitnemingsmodel vir tafeldruifproduksie toegepas in die Weskaap - Jansen van Vuuren, Barend Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 2013.