Die aard van jeugdiges se subjektiwiteite by 'n skool in 'n diverse plattelandse mynbou-omgewing - Groenewald, Emma (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 2013.