'n Leksikografiese model vir 'n elektroniese tweetalige grondslagfasewoordeboek van Suid-Afrikaanse Gebaretaal en Afrikaans - Fourie, Hanelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2013.