Die rol en regulering van internetdiskoerse op die NG Kerk se webplatforms in die daarstelling van ŉ publieke sfeer - Van Niekerk, Francine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2013.