'n Ondersoek van die kritiese burgerskap komponent in die kuns en kultuur leerarea in die Suid-Afrikaanse kurrikulum (NKV) - Maritz, Yolandi (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2013)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2013.